Poročni filmi

Pozdravljena, zaljubljenca!

In dobrodošla na spletni strani, namenjeni snemanju porok.

Od vseh ljudi na svetu ste se odločili za enega. Tistega, s katerim želite preživeti preostanek življenja. In ta oseba se je prav tako odločila – za vas. To je naravnost čudovito, fascinantno, lahko bi rekel celo čudežno. In začetek te skupne poti je vsekakor vredno ujeti v nepozaben spomin. Snemanje poroke je več kot le poročna dekoracija, obleka, torta, … Verjamem, da je poročni video lahko več kot le en dan, zabeležen na dokumentarni način in predan paru. Verjamem, da poročni film, ustvarjen na pravilen način lahko zajame vse tiste iskrene, nepozabne, nore, srečne (in žalostne) razloge, da sta se za ta dan sploh odločila. Verjamem, da so medsebojni odnosi ključni – v ljubezni in življenju. Kjerkoli in kadarkoli. Trudimo se, da je to razvidno tudi pri našem delu.

Ljubezen je res zanimiva stvar. Odraščamo ob branju čudovitih zgodb, gledanju filmov ali branju pesmi o ljubezni. V njej enkrat neskončno uživamo, drugič pa nas spravlja ob pamet. Skušamo jo razumeti, opredeliti, izraziti, vendar se kdaj zdi, da je to misija nemogoče.

Zame se ljubezen lahko vidi, se je lahko dotakne in predvsem – ljubezen se čuti. Tako tudi ustvarjamo naše delo – opazujemo, čutimo in se povežemo.

SNEMANJE POROKE

V veliko čast in veselje nam je zabeležiti najpomembnejši dan v vašem življenju. Želimo ujeti vse stvari, ki so vam pomembne in povedati vašo neprecenljivo zgodbo ljubezni. Želimo, da se spomnite vseh tistih majhnih podrobnosti, ki so naredile vaš dan nepozaben. Ti trenutki, nasmehi, dotiki in pogledi so tam z razlogom – dovolj dobrim razlogom, da se na lep način dokumentirajo in ohranijo.

Tako se boste vi in vaši najbližji lahko za vedno spominjali poroke tako, kot se je zgodila – nepozabna in čudovita.