Snemanje porok | Storija Film

Kreativi poročni video

Vaša najboljša naložba za spomin na nepozabno poroko!

Odločitev za profesionalni in kreativni poročni video je lahko ena najboljših naložb, ki jo boste naredili v svojem življenju. Počaščeni bomo, če nam boste zaupali, da ujamemo in zabeležimo te izjemne spomine za vas, vašo družino in prihodnje generacije.

Če želite izvedeti več o našem delu ali preveriti kaj vse ponujamo za snemanje porok vas vabimo, da nas kontaktirate preko spodnjega obrazca ali katere izmed drugih kontaktnih možnosti. Komaj že čakamo, da se slišimo in izvemo več o vašem prečudovitem poročnem dnevu!

SNEMANJE POROK PO MERI

Prizadevamo si, da se pri snemanju porok v kar se da največji meri prilagodimo željam para. Zato letno rezerviramo le omejeno količino porok, da zagotovimo, da vsak par dobi naš čas in pozornost, ki si jo zasluži. Po dolgem času planiranja poroke, navdušenju nad iskanjem popolne poročne obleke, okušanjem neomejenih okusov tort in tistim neopisljivim občutkom, ko boste na poroki prvič videli svojega moža ali ženo, skupaj zaplesali,… od vsega tega bo ostalo le nekaj stvari. Poročni film bo vsekakor ena izmed njih.

Radi si vzamemo čas, da vas spoznamo in slišimo vaše želje. Osebni pristop je ključnega pomena za dober poročni film. In to se začne tukaj. Če iščete možnosti izjemnega spomina na vaš poročni dan, izpolnite spodnji obrazec ali nas kontaktirajte. Zelo rad bi slišal več o tem, kaj ste načrtovali za vaš veliki dan!

Poročni video je presegel vse najine želje. Ob ogledu sem vseskozi jokala. Kar ne morem verjeti kako dobro so bila zajeta vsa čustva na poroki. Montaža je super, tako kot sva želela. In vsi detajli... Res nepozabno. Hvala hvala še enkrat!!!
Aneliza & Ferando

Snemanje poroke - 15. junij 2015

Kontaktirajte nas

Ne glede na vaše zahteve vas vabimo, da nas kontaktirate. Odgovorili vam bomo čim prej, običajno v 24 urah (od ponedeljka do petka). Najboljši način za stik z nami je uporaba spodnjega obrazca. V kolikor raje klepetate pa bomo vedno veseli vašega klica na telefon 031 071 696.

PS.: Zgodi se, da outlook naše sporočilo kdaj prestavi v mapo SPAM. Če predolgo ni glasu od nas vas prosimo, da preverite svojo neželeno pošto.

Veselimo se vašega sporočila!

Kontaktni obrazec

za snemanje poroke

Hočemo izvedeti vse o vaši prečudoviti poroki!

Za začetek pa nekaj osnovnih podatkov 🙂

*

*

Kontaktni podatki

Storija Film

phone:

+386 31 871 696

Nulla iaculis ipsum eget neque facilisis, non molestie sem aliquam. Nam ut magna eros. Nullam dolor felis, suscipit quis luctus at, ultricies gravida nulla. Quisque vitae elit finibus, convallis magna sit amet, tempor odio.

Želite več?

Oglejte si še ta poročni video, preden greste

Nepozabno vzdušje na zaroki Simona in Blažke. Idilična lokacija, odlična organizacja, vrhunska postrežba, tradicionalna in nebeško kremna blejska kremšnita, zvok violine, steklenica izbrane penine s pogledom v sončni zahod in skupno prihodnost…Popoln potek zaroke na Bledu, ki smo jo z veseljem pomagali izpeljati.

Vzdušje in kadre, ujete tako v kamero kot v srca, si bomo z ekipo zapomnili za dolgo. Blažka in Simon pa zagotovo za vedno.