Poročna videografija

Snemanje porok na "naš način"

Snemanje porok Veseli nas, da ste si vzeli čas za ogled naše spletne strani in nekaj izmed naših poročnih filmov. Ker se zavedamo, da spletna stran ni najbolj primeren kraj, da v resnici spoznate nas in naš način dela bomo počaščeni, če se bomo lahko kdaj dobili tudi na kavi ali pijači.

Prva stvar, ki jo lahko povemo o produkcijski skupini Storija Film je vsekakor to, da obožujemo naše delo. Radi snemamo poroke, pripovedujemo zgodbe mladoporočencev in se trudimo ujeti dogodke, čustva in vso lepoto poročnega dne z nove, kreativne perspektive.

Snemanje porok in ustavrjanje poročnih filmov je tudi naša glavna dejavnost. Z razliko od mnogih običajnih snemalcev porok, ki posnamejo in sestavijo kronološki potek poročnega dne, je naš cilj ustvariti dinamični poročni film.

Poroka je poseben dan. Ne le zaradi vrhunca dolgega načrovanja ampak tudi zaradi začetka nove življenjske poti. Ujeti izpoved ljubezni in zvestobe mladoporočencev; ujeti trenutek, ko oče odda svojo hčer; ujeti pogled ženina na čudovito nevesto; ujeti energijo, ki se pretaka med sorodniki in svati,… Vse to je za nas neprecenljivo.

Vedno smo počaščeni kadar smo povabljeni na snemanje poroke, saj je to edinstven dogodek v življenju in si zasluži, da je ujet in vedno znova viden na zanimiv in ne dolgočasen način. Prav vsaka poroka ima nekaj iz česar se da izdelati film, ki zaigra na strune srca. Ujeti pristna čustva in energijo poročnega dne ter jo prenesti na filmsko platno pa nam je vedno nov izziv. To je naše delo. Naša ljubezen. Naša strast.

Imate zgodbo, ki jo je treba povedati? Kontaktirajte nas. Z veseljem bomo odgovorili na Vaša vprašanja.